Sunt de acord cu varianta gratar si ceaun,dar ce faci daca ii iubesti si iti este mila sa-i sacrifici?Probabil ca-i oferi cuiva care nu are remuscari.Boala grea.
Sincer, rar mi-a fost oferita posibilitatea sa vad atatea piepturi de porumbel.Stiu ca este o carne super buna si merita sacrificiul cresterii, dar aici am vazut ceva aparte. Felicitari!!!!!!!!!!!
cam scumpaa o asa cina , dar decit sai dai degeaba mai bine tai si in felul asta se inputineaza ,maninca mai putin , ramin numai crescatori de valori ,,
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.